Termeni si conditii

Acest website aparține SENS MEDIA SRL.

SENS MEDIA SRL dezvolta și gestioneaza aceasta platforma online care permite anumitor furnizori locali să își ofere produsele alimentare utilizatorilor.

VĂ INFORMĂM CĂ SENS MEDIA SRL NU FURNIZEAZĂ SERVICII DE TRANSPORT SAU DE LOGISTICĂ, NICI NU FUNCȚIONEAZĂ CA TRANSPORTATOR. TOATE ACESTE SERVICII DE TRANSPORT SAU LOGISTICĂ SUNT ASIGURATE  DE FURNIZORII PRODUSELOR COMANDATE DE DVS, CARE NU SUNT ANGAJAȚII SENSMEDIA.

Platforma poate fi utilizată, în vederea plasării de comenzi numai de Utilizatorii care îndeplinesc cumulativ următoarele cerințe:

● Completarea corectă a tuturor câmpurilor obligatorii ale formularului de înregistrare în care se solicită date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare, numărul de telefon 
● Acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare.

SENS MEDIA nu este răspunzătoare de Produsele furnizate de catre producatori.

Dacă Utilizatorul furnizează informații false, inexacte sau incomplete, dacă livrari.insibiu.eu consideră că există motive suficiente privind veridicitatea, exactitatea și caracterul complet al acestora, livrari.insibiu poate refuză accesul prezent sau viitor la Platformă sau utilizarea Platformei sau a oricărei părți a conținutului și/sau serviciilor acesteia.

Plasarea comenzii

Pe platforma livrari.insibiu.eu un utilizator poate plasa o comanda individuala la cate un singur Furnizor o data. 
Daca doriti sa achizitionati produse de la mai multi furnizori, trebuie sa plasati comenzi individuale către fiecare Furnizor, pentru a putea fi livrate separat de catre fiecare Furnizor.

Livrari.insibiu.eu  publică pe Platformă produsele în numele furnizorilor, conform informațiilor furnizate de acestia. 
livrari.insibiu.eu nu va accepta nicio răspundere sau obligație pentru actualizarea disponibilității Produselor pe Platformă – solicitarea actualizãrilor intrând în totalitate în responsabilitatea furnizorilor.

Livrarea bunurilor și serviciilor achiziționate de pe Platformă sunt destinate numai consumului propriu,  Utilizatorul, garantând că bunurile achiziționate nu sunt pentru revânzare și acționând în calitate de cumpărător, în nume propriu și nu ca intermediar pentru o altă parte la primirea serviciilor.

Prin finalizarea Comenzii, confirmați că toate datele furnizate, necesare procesului de comandă, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, sunteți de acord ca furnizorul, livrari.insibiu sau o terță parte ce asigură livrarea Produselor să vă contacteze telefonic in orice situatie in care este necesara contactarea Utilizatorului.

Orice comandă pe care o plasați este condiționată de disponibilitatea produselor, de capacitatea livrării și a furnizorului.

In cazul în care Produsele comandate și capacitatea de livrare sunt disponibile, Furnizorul va accepta comanda și vă va confirma acest lucru prin email sau telefonic.

Mesajul de confirmare de la Furnizor va specifica detaliile de livrare, inclusiv timpul aproximativ de livrare.

Dacă livrarea comenzii nu este posibilă, Furnizorul vă va înștiința printr-un e-mail sau apel telefonic.

Anularea comenzii


În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat Furnizorul în cauză, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii și datele dvs.
Furnizorul partener poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Furnzorului. În acest caz, vă va transmite o notificare.

Prețul și plata


Toate prețurile listate de către livrari.insibiu pe Platformă pentru Produsele furnizorilor reflectă prețul la momentul includerii în listă. 

Prețurile includ taxele relevante de vânzare și taxele de livrare.
Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus.
Toate prețurile listate pe site pentru livrarea comenzii de către Furnizor  reflectă prețul Furnizorului. Aceste prețuri reflecta prețurile transmise de către Furnizori iar acestia sunt obligati sa ofere Utilizatorilor produsele la prețurile care au fost transmise pentru publicarea pe Platformă.
Prețul total al comenzii, inclusiv taxele de livrare și alte cheltuieli vă vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata integrală trebuie efectuată pentru toate Produsele. Plata poate fi făcută în numerar sau cu card la livrare în funcție de posibilitătile fiecarui furnizor.

Livrarea


Furnizorii se ocupă de pregătirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastră la locul solicitat, de livrarea acesteia în timpul confirmat și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat.
Durata livrării Comenzii furnizată de către Furnizor este aproximativă și poate varia în funcție de mai mulți factori (ex. disponibilitate livratori, condiții meteo, condiții de trafic, etc.). 
Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii.
Prin acceptarea termenilor de utilizare și condițiilor contractuale, a Politicii de confidențialitate Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să prelucrăm informații cu caracter personal, în scopul de a oferi livrarea Produselor. Astfel se pot dezvălui anumite date cu caracter personal unor terțe părți în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării Produselor. Mai multe informații pot fi găsite in  Politica noastră de confidențialitate.
Vă rugăm să parcurgeți  Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și Politica de cookie care fac parte din prezentul Document.

Vezi Politica de confidentialitate, care face parte din prezentul Document.
Vezi Politica de cookie, care face parte din prezentul Document.