Vezi sumar comanda
Nembeer

E-mail: office.nembeer@gmail.com

Telefon: 0747174584

Info:

Plasăm oamenii în centrul visului nostru. Tot ceea ce noi facem respectă sănătatea și aduce armonie. Credem cu tărie că un stil de viață sănătos și interacțiunile sociale prospere vor conduce la o societate în care vom trăi cu toții fericiți.

Scurtă prezentare a societății noastre și a produselor comercializate
– În inima României, în Sibiu, Nembeer produce bere artizanală de excelență, nefiltrată, nepasteurizată, refermentată în sticlă, utilizând materii prime atent selecționate;
– Produsele noastre sunt unice, brasate după propriile rețete, în cantități limitate;
– Toate sortimentele sunt nefiltrate și nepasteurizate. Nu adăugăm conservanți, enzime, arome, nici măcar zahăr sau dioxid de carbon;
– În procesul de dublă fermantație, berea își pierde dioxidul de carbon obținut natural în tancuri, în momentul îmbutelierii. Acesta se reface în etapa de fermentare în sticlă, obținându-se un produs fin, natural carbonatat, care nu balonează, nu provoacă dureri de cap, doar sănătate. Fiecare șarjă fermentează în medie 8-10 săptămâni.

Berile noastre îmbrățișează respectul pentru calitate și gust, ne dau sănătate, ne îndeplinesc dorințele. Pentru că sunt făcute cu pasiune și dedicație.

Bere Nembeer - Amarilla Denumirea Amarilla provine de la tipul principal de hamei folosit, Amarillo Gold, cel care dă gustul amar berii, dar și note citrice și florale. Fiind o bere de tip American Pale Ale (APA), Amarilla are corp mediu, este o bere cu o puternică aromă de hamei, care oferă amarul delicat al berii, un ușor gust de caramel dat de tipurile de malț selectate și o culoare galben auriu.
10 Lei
500ml
Bere Nembeer - Boema Originea acestui tip de bere provine din regiunea Boemia, unde prin contrabandă a ajuns din întâmplare un tip special de drojdie în mâna unui berar priceput. În orașul Pilsen a început astfel să se producă berea aurie, care avea să ducă la apariția unui nou stil de bere ce va cuceri în scurt timp întreaga lume.

Boema este o bere curată, plăcută la gust, răcoritoare şi aromată. Se fac simțite note ușoare de drojdie și cereale, lăsând la sfârșit un gust curat cu ușoare note de hamei.
10 Lei
500ml
Bere Nembeer - Draculina Draculina este o bere roșie, tomnatică. Precum berile de tip Saison, are arome blânde de pâine prăjită, specifice selecției de malț utilizat. Mirosul și culoarea sa te poartă cu gândul la o zi caldă de toamnă, la marginea unei păduri arămii.

Spuma sa densă o încununează pe această regină roșcată. Are o concentrație alcoolică aproape de 7%, care nu se simte datorită gusturilor și aromelor calde rezultate natural, din malț.
10 Lei
500ml
Bere Nembeer - Indiana IPA este un stil de bere complex, cu o concentrație foarte mare de hamei, comparativ cu alte tipuri de bere. Acționând ca un conservant natural, cantitatea semnificativ mai mare de hamei din bere făcea posibil transportul acesteia din Anglia în India (colonie britanică în secolul XVIII), fără a dăuna calității berii.

Indiana conține mai multe varietăți de hamei, care se introduc în procesul de fabricație în momente diferite, pentru a crea gustul, aroma și mai ales amarul berii, rezultând o bere amară, puternică, cu caracter floral, fructat.
10 Lei
500ml
Bere Nembeer - Ghimbeer Precum berile de tipul Summer Ale, Ghimbeer este o bere ușoară, cu conținut scăzut de alcool, fără note amare pronunțate. Prin natura ingredientelor folosite – ghimbir și coajă de lămâie – am obținut o bere autentică, sănătoasă, fresh, ea stinge setea, te răcorește!
10 Lei
500ml
Bere Nembeer - Zemura Zemura este bere de tipul Fruit Sour Ale, cu o culoare fantastică rozalie, ușor tulbure, dată de zmeură, dar și de malțul de grâu din compoziție.

Profilul aromelor Zemurei este predominant dulce, fructat și ușor acidulat alături de un amar puțin sesizabil.
10 Lei
500ml

Sumar comanda

Cost produse
0.00 Lei
Cost transport
10.00 Lei
TOTAL DE PLATA
0.00 Lei
* campuri obligatorii
Comanda ajunge prin email direct la Nembeer.